Meer resultaten voor vertalen google translate

vertalen google translate
 
Google Translate - Vertaling naar Nederlands - voorbeelden Engels Reverso Context.
No ads with Premium. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van Google" Translate" in Nederlands. 19 voorbeelden met overeenstemmingen." 2 voorbeelden met overeenstemmingen." 911 voorbeelden met overeenstemmingen." Your scanned text can also be translated automatically thanks to the direct link to Google Translate available within the software. Uw gescande documenten kunnen ook automatisch vertaald worden dankzij de directe link naar Google Vertalen in het softwareprogramma.
visum-legalisatie.nl
Google Translate download - Gratis uitgebreide vertaaldienst.
Dat werkt toch een stuk makkelijker en sneller, want u hoeft de gewenste tekst alleen maar in zon vertaaldienst te plakken, de taal te kiezen waar u de tekst naar toe wilt laten vertalen en de vertaling rolt er binnen enkele seconden uit. Een van de bekendste en oudste online vertaaldiensten is Google Translate, van techbedrijf Google.
kwalitatieve linkbuilding
Google Translate: een goed alternatief? - Translation Office.
Google Translate is een handig hulpmiddel, maar volledige websites vertalen gaat dit systeem de pet te boven. Nadelen van Google Translate. Een groot nadeel van vertaalwebsites als Google Translate is dat het Engelse woorden gebruikt wanneer bepaalde talencombinaties worden vertaald die niet vaak voorkomen.
De Welbekende Vertaalmachine - 10 Leuke Feiten Over Google Translate.
U kunt Google Translate helpen verbeteren door verkeerde vertalingen te vermelden. De gemaakte verbeteringen helpen de software beter te interpreteren, in plaats van letterlijk te vertalen. Hoe groter het volume referentiemateriaal, hoe beter de vertalingen kunnen worden genuanceerd en gelokaliseerd. Het traject van dit concept leidt tot algemeen maatwerk voor alle vertalingen van en naar elke taal ter wereld. 7: ONLINE SHOPPEN IS VOOR ALTIJD VERANDERD. Google Translate is een zegen voor de internationale shopper. Wanneer websites in andere talen begrijpelijk genoeg zijn om er met vertrouwen te winkelen, wordt elke uithoek op aarde toegankelijk. 8: GOOGLE TRANSLATE BLIJFT MAAR GROEIEN. Na de lancering, bood Google Translate twee talen aan: Engels en Arabisch. Tegenwoordig vinden we betrouwbare vertalingen voor ruim honderd ondersteunde talen. Dat is meer dan genoeg voor de fanatieke of beginnende toerist, maar ook voor de dagelijkse vertaalbehoeften. De meest populaire vertalingen zijn van het Engels naar het Indonesisch, Arabisch, Portugees en Russisch. Google Translate is absoluut handig, maar het is geen goed idee om volledig op de vertaalmachine te vertrouwen.
Betere vertalingen bij Google Translate Nieuws Telegraaf.nl.
2017 in NIEUWS. Kopieer naar clipboard. Internetreus Google heeft de kwaliteit van zijn vertaalmachine Translate fiks verbeterd. Vertalingen van het Nederlands naar het Engels en vice versa zijn nu een stuk minder krukkig. Om deze verbetering te bewerkstelligen, maakt het bedrijf gebruik van een neuraal netwerk, oftewel een zelflerend systeem. Dit systeem begrijpt de context van een woord in een zin beter, waardoor de gehele vertaling een stuk natuurlijker eruit ziet dan voorheen. Eerder werd deze nieuwe techniek al gebruikt bij het vertalen van enkele andere talen, zoals het Japans, wat een lastige taal is voor vertaalmachines. De nieuwe vertaalmethode wordt in de loop van woensdag geactiveerd in zowel de apps als online via de site van de dienst. Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.
Waarom Google Translate griezelige religieuze voorspellingen uitbraakt. VICE. VICE.
Typ 19 keer het woord 'dog' in Google Translate, laat dit onzinnige bericht vanuit het Maori naar het Engels vertalen en er verschijnt iets wat op een vreemde bijeengeraapte religieuze voorspelling lijkt. Doomsday Clock is three minutes at twelve, verschijnt er.
Google Translate: Vertaalmachine Website KlasCement. vlaanderen-logo.
Zoek in alle leermiddelen. Google Translate: Vertaalmachine. Google Translate is een snelle vertaler voor het vertalen van woorden, teksten en complete websites. Een van de mogelijkheden is de vertaalde zoekopdracht. Hiermee kan je zoeken met zoektermen in je eigen taal in de zoekresultaten van andere talen. Selecteer jouw taal en vervolgens de taal van de zoekresultaten waarin je wil zoeken. Na het invoeren van een zoekterm verschijnen er twee kolommen met zoekresultaten: een vertaalde variant in jouw taal en de originele resultaten in de taal waarin je wilde zoeken. Verder is er ook de mogelijkheid om een URL op te geven. Google Translate zal dan de volledige website vertalen en weergeven in het Nederlands en in de originele lay-out. Het is dus alsof je op die welbepaalde website surft, maar dan in het Nederlands. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken. Registreren vraagt maar één minuut. Leraren delen lesmateriaal en inspiratie met jou. voor alle leeftijden en vakken.; makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp. Registreer Veilig en gratis. Je bent al lid? Lies Van Laere. Niveau en vak.
Alles en overal vertalen met Google Translate-app SeniorWeb.
Beginnen met Excel. Verder met Excel. Alles en overal vertalen met Google Translate-app. Google Translate Google Vertalen zet woorden uit bijna elke taal om naar het Nederlands. Vertaal tekst en spraak, of vertaal tekst via de camera. 4,5, 14 stemmen.
Lang leve Google Translate! - sbv anderetaal.
Gebruik Google Translate dus gerust voor de vertaling van een woord of een zin, maar pas op met een aaneengesloten stuk tekst dat niet van jouzelf is of dat je nog niet openbaar wilt maken. Je tekst met een gerust hart automatisch laten vertalen?

Contacteer ons