Meer resultaten voor vertalen google translate

vertalen google translate
 
Via Google Translate website teksten vertalen? Gebruik de DeepL AI translator - Webredactie blog Gerben G van Dijk WordPress website SEO.
Bekijk video over Google Translate website vertalen API. Een goede reden om je website niet handmatig te willen vertalen, maar met Google Translate, is dat je dan kunt vertalen naar meer dan 100 talen. Ontdek Googles API voor geautomatiseerde website vertalingen.
vertalen google translate
Google Translate - Vertaling naar Nederlands - voorbeelden Engels Reverso Context.
No ads with Premium. Sluit u aan bij Reverso, het is gratis en gemakkelijk! Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend" Deze link wordt op een nieuw tabblad geopend." Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Uw zoekopdracht kan naar informele uitdrukkingen leiden. Vertaling van Google" Translate" in Nederlands. 19 voorbeelden met overeenstemmingen." 2 voorbeelden met overeenstemmingen." 911 voorbeelden met overeenstemmingen." Google Translate Meer. Your scanned text can also be translated automatically thanks to the direct link to Google Translate available within the software. Uw gescande documenten kunnen ook automatisch vertaald worden dankzij de directe link naar Google Vertalen in het softwareprogramma. in het softwareprogramma." Slide to the Google Translate tab. Schuif naar de tab Google Vertalen. Our machine translation engine is Google Translate.
optimizer google
Google Translate download - Gratis uitgebreide vertaaldienst.
Dat werkt toch een stuk makkelijker en sneller, want u hoeft de gewenste tekst alleen maar in zon vertaaldienst te plakken, de taal te kiezen waar u de tekst naar toe wilt laten vertalen en de vertaling rolt er binnen enkele seconden uit. Een van de bekendste en oudste online vertaaldiensten is Google Translate, van techbedrijf Google.
vertalen google translate
Google Translate: Vertaalmachine Website KlasCement. vlaanderen-logo.
Zoek in alle leermiddelen. Google Translate: Vertaalmachine. Google Translate is een snelle vertaler voor het vertalen van woorden, teksten en complete websites. Een van de mogelijkheden is de vertaalde zoekopdracht. Hiermee kan je zoeken met zoektermen in je eigen taal in de zoekresultaten van andere talen. Selecteer jouw taal en vervolgens de taal van de zoekresultaten waarin je wil zoeken. Na het invoeren van een zoekterm verschijnen er twee kolommen met zoekresultaten: een vertaalde variant in jouw taal en de originele resultaten in de taal waarin je wilde zoeken. Verder is er ook de mogelijkheid om een URL op te geven. Google Translate zal dan de volledige website vertalen en weergeven in het Nederlands en in de originele lay-out. Het is dus alsof je op die welbepaalde website surft, maar dan in het Nederlands. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken. Registreren vraagt maar één minuut. Leraren delen lesmateriaal en inspiratie met jou. voor alle leeftijden en vakken.; makkelijk doorzoekbaar op lesonderwerp. Registreer Veilig en gratis. Je bent al lid? Lies Van Laere. Niveau en vak.
vertalen google translate
De Welbekende Vertaalmachine - 10 Leuke Feiten Over Google Translate.
U kunt Google Translate helpen verbeteren door verkeerde vertalingen te vermelden. De gemaakte verbeteringen helpen de software beter te interpreteren, in plaats van letterlijk te vertalen. Hoe groter het volume referentiemateriaal, hoe beter de vertalingen kunnen worden genuanceerd en gelokaliseerd. Het traject van dit concept leidt tot algemeen maatwerk voor alle vertalingen van en naar elke taal ter wereld. 7: ONLINE SHOPPEN IS VOOR ALTIJD VERANDERD. Google Translate is een zegen voor de internationale shopper. Wanneer websites in andere talen begrijpelijk genoeg zijn om er met vertrouwen te winkelen, wordt elke uithoek op aarde toegankelijk. 8: GOOGLE TRANSLATE BLIJFT MAAR GROEIEN. Na de lancering, bood Google Translate twee talen aan: Engels en Arabisch. Tegenwoordig vinden we betrouwbare vertalingen voor ruim honderd ondersteunde talen. Dat is meer dan genoeg voor de fanatieke of beginnende toerist, maar ook voor de dagelijkse vertaalbehoeften. De meest populaire vertalingen zijn van het Engels naar het Indonesisch, Arabisch, Portugees en Russisch. Google Translate is absoluut handig, maar het is geen goed idee om volledig op de vertaalmachine te vertrouwen.
vertalen google translate
Betere vertalingen bij Google Translate Nieuws Telegraaf.nl.
2017 in NIEUWS. Kopieer naar clipboard. Internetreus Google heeft de kwaliteit van zijn vertaalmachine Translate fiks verbeterd. Vertalingen van het Nederlands naar het Engels en vice versa zijn nu een stuk minder krukkig. Om deze verbetering te bewerkstelligen, maakt het bedrijf gebruik van een neuraal netwerk, oftewel een zelflerend systeem. Dit systeem begrijpt de context van een woord in een zin beter, waardoor de gehele vertaling een stuk natuurlijker eruit ziet dan voorheen. Eerder werd deze nieuwe techniek al gebruikt bij het vertalen van enkele andere talen, zoals het Japans, wat een lastige taal is voor vertaalmachines. De nieuwe vertaalmethode wordt in de loop van woensdag geactiveerd in zowel de apps als online via de site van de dienst. Dagelijks tijdens de lunch een update van het belangrijkste nieuws.
Waarom Google Translate griezelige religieuze voorspellingen uitbraakt. VICE. VICE.
Typ 19 keer het woord 'dog' in Google Translate, laat dit onzinnige bericht vanuit het Maori naar het Engels vertalen en er verschijnt iets wat op een vreemde bijeengeraapte religieuze voorspelling lijkt. Doomsday Clock is three minutes at twelve, verschijnt er.
Vertaal het internet - rechtstreeks in uw browser.
Met de extensie To Google Translate kunt u momenteel deze talen vertalen.: Afrikaans, عربي, Azərbaycanca, Беларуская, Български, বল, Bosanski, Català, Čeština, Cymraeg, Dansk, Deutsch, Ελληνικά, English, Esperanto, Eesti keel, Euskara, فارسی, suomi, Français, Frysk, Gàidhlig, Galego, עברית, Hrvatski, magyar, Հայերեն, Bahasa Indonesia, íslenska, Italiano, 日本語, ქართული, Қазақ, ខមរ, ಕನನಡ, 한국어, Lietuvių, Latviešu, Македонски, മലയള, मरठ, Melayu, မနမဘသ, Norsk bokmål, नपल, Nederlands, Polski, Português, Română, Русский, සහල, slovenčina, Slovenščina, Shqip, Српски, Svenska, தமழ, తలగ, ไทย, Türkçe, Українська, اردو, Oʻzbek tili, Tiếng Việt, isiXhosa, 中文, en meer! Firefox is voor iedereen. Firefox downloaden - Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Uw systeem voldoet mogelijk niet aan de vereisten voor Firefox, maar u kunt een van deze versies proberen.: Firefox downloaden - Nederlands. Windows 64-bit MSI. Windows 32-bit MSI. Firefox voor Android. Firefox voor iOS. Een bug melden. Beta voor Android. Nightly voor Android. Taal Taal عربي. Español de Argentina. Español de Chile. Español de España. Español de México. Privacyverklaring voor website.
Alles en overal vertalen met Google Translate-app SeniorWeb.
Beginnen met Excel. Verder met Excel. Alles en overal vertalen met Google Translate-app. Google Translate Google Vertalen zet woorden uit bijna elke taal om naar het Nederlands. Vertaal tekst en spraak, of vertaal tekst via de camera. 4,5, 14 stemmen.

Contacteer ons