Meer resultaten voor vertalen google

vertalen google
 
De 3 voordelen van de menselijke vertaler Simply Translate.
In feite laat je zien aan jouw klant dat je niet de moeite hebt genomen om de tekst op behoorlijke wijze te laten vertalen. Het imago van jouw bedrijf kan ernstig lijden onder de grammaticale fouten, verkeerd vertaalde woorden en kromme zinnen die uit het vertaalmachine van Google Translate voortkomen.
vertalen google
Google Vertalen GratisSoftware.nl Downloads.
Gemiddelde: 7.2 85 stemmen. Google Vertalen Translate is de online vertaaldienst van Google die tussen Nederlands en tientallen andere talen kan vertalen. Stukken van websites of gehele documenten kunt u vertalen. De kwaliteit is behoorlijk, maar zeker niet foutloos. Als eerste aanzet voor een vertaling of om een stuk tekst globaal te begrijpen is Google Translate een goede start. Er zijn ook apps voor Android en iOS. In vergelijking met de concurrentie is Google Vertalen een stuk beter, maar vertalingen zonder fouten en vreemde zinsconstructies moet u niet verwachten. Toch een heel handig hulpmiddel voor ruwe vertalingen van grote stukken tekst. Meer dan vijftig talen zijn beschikbaar, waaronder Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans, Russisch, Chinees, Japans, Pools, Portugees en veel meer. Vertalingen van en naar Nederlands. Verder zit er in de Android-versie van de app ook nog een conversatiemodus. Hierbij kan je een zin in het Nederlands inspreken, om vervolgens de app de zin in een door jou gekozen taal uit te laten spreken.
vertalen google
5 dingen die je nog niet wist over Google Translate.
Voor het maken van vertalingen in de Google Translate app hoef je geen internetverbinding te hebben. Je kunt inmiddels 51 talen offline binnenhalen doe dat wel via WiFi om kosten te besparen waarmee je later zonder internet woorden en zinnen kunt vertalen. Handig voor wie veel reist en vaak in een land met een vreemde taal is. Goed om te weten: dit geldt alleen voor Android-gebruikers, voor iOS is dit niet mogelijk. Google Translate verbeteren. Hoe fijn deze tool ook is, het is en blijft een computer die de vertaling uitvoert en dus kan er nog weleens iets mis gaan. Gelukkig kun jij ook een handje helpen, als je ziet dat een bepaalde vertaling niet klopt, door op de knop onder het vertaalveld te klikken. Taalpuristen en iedereen met kennis van een bepaalde taal kan lid worden van de Google Translate Community om zo het algoritme te verbeteren.
vertalen google
Google Translate-app: vertalen was nog nooit zo makkelijk!
Dit kan de Google Translate-app. Dankzij Google Translate begrijp je op verschillende manieren meer dan honderd talen. Je kunt typen, praten, fotograferen, bekijken, schrijven en de app ook offline gebruiken. Bekijk hier alle functies en in welke talen deze beschikbaar zijn. Zelf woorden invoeren. Een zin vertalen van Nederlands naar Engels?
vertalen google
google - Vertaling Engels-Nederlands.
Google Play Card. ENNL: toluidine blue. ENNL: inner core barrel. ENNL: slab keel. ENNL: Great Cormorant. ENNL: catch rate. ENNL: polar bear. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
vertalen google
Google Docs bestanden vertalen € 0,11, Met garantie!
Adobe Suite bestanden vertalen Advertentie vertalen Agrarische vertaling Algemene vertaling Algemene voorwaarden vertalen Apple Keynote bestand vertalen Apple Numbers bestand vertalen Apple Pages bestand vertalen Arbeidscontract vertalen Artikel vertalen BHV-plan vertalen Beëdigde vertaling Boek vertalen Brochure vertalen Businessplan vertalen CSV-bestand vertalen CV vertalen Calamiteitenplan vertalen Commerciële vertaling. Contract vertalen Correspondentie vertalen Culinaire vertaling Dagvaarding vertalen Diploma vertaling Document vertalen Drupal bestanden vertalen Erkend vertaalbureau Financiële vertaling Folder vertalen Geboorteakte vertalen Gebruiksaanwijzing vertalen Gecertificeerd vertaalbureau Goedkoop vertaalbureau Google Docs bestanden vertalen HTML5 vertalen Handleiding vertalen Huwelijksakte vertalen Jaarverslag vertalen.
Google verbetert vertaalmodule aanzienlijk - AG Connect.
Daarbij bleek het netwerk vrijwel net zo vloeiend te vertalen als die mensen. Het is de bedoeling dat de nieuwe techniek de vervanger wordt voor Google Translate zoals dat nu beschikbaar is via internet. De module die Chinees vertaalt naar het Engels wordt op dit moment online gezet, andere talenparen zullen later volgen zo laat Google weten.
7 alternatieven voor Google Translate die je moet proberen - Yamagata Europe.
Sommige talenparen worden zelfs helemaal niet ondersteund. Youdao Dictionary is een bekende Chinese taalapp die de leegte van het in China geblokkeerde Google opvult. Youdao Dictionary biedt meer dan 350.000 woorden, zinnen en betekenissen van het Engels. In tegenstelling tot andere taalapps kan je er ook aanvullende informatie over het gebruik van Engels, cultuur, mode en sport in vinden. De pluspunten: Youdao Dictionary is speciaal gericht op Chinese gebruikers. Het biedt ook integratie met WeChat, de populairste chatdienst van China. De minpunten: Het taalaanbod van Youdao is beperkt tot Chinees-Engels. De app genereert vaak te letterlijke woord-voor-woord vertalingen. Microsoft Translator is een gratis app, beschikbaar voor Windows, iOS en Android. De app biedt tekst-, beeld- en spraakvertalingen voor meer dan 60 talen, die allemaal kunnen worden gedownload voor offline gebruik. Microsoft Translator kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-toepassingen, zoals Microsoft Office en Skype. De browserversies kunnen alleen tekst en webpagina's' vertalen, maar de Microsoft Translator apps kunnen werken met tekst, real-time spraak en afbeeldingen.
Google Translate Widget vertaalt je WordPress site - WPLounge.
Gratis WordPress stappenplan. Wat is WordPress? Alles voor WordPress. WordPress Hulp op Afstand. SEO voor WordPress. Google Analytics handleiding. WPLounge is overgenomen door Artitex Lees meer. Home WordPress Algemeen Je website met Google Translate vertalen? Je website met Google Translate vertalen?

Contacteer ons